Andreea Crișovan, tânăra dată dispărută la Arad, le spunea colegilor că e „nepoata lui Falcă”

  de Lucian Dănilă | 27 septembrie 2019, 6:27 PM | Știri Arad

  1

  Am scris astăzi despre dispariția tinerei Andreea Simona Crișovan, în vârstă de 17 ani, care locuiește pe strada Simfoniei din cartoerul Micălaca.

  Semnalmentele sale sunt: 1,60 m., 55 de kg., păr (vopsit) blond/castaniu, până la nivelul umerilor și ochi verzi. La momentul dispariției purta pantaloni jeans albaștri cu dungă laterală, pantofi sport negri cu talpă albă, o geacă de culoare roz.

  Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Până în luna iunie, Andreea era elevă la Liceul Tehnologic „Francisc Neumann” din Arad, fostul liceu textil de lângă Biserica Sârbească.

  De la postarea anunțului, foști colegi ai acesteia, dar și profesori, ne-au spus că din acest an, Andreea a fost transferată la o altă școală.

  Prin școală ne spunea tot timpul că este, spun cum spunea ea, nepoata lui Falcă. Știu că tatăl ei este apropiat de fostul primar. Nu știm ce să spunem, poate este, poate nu este. Ar fi bine să fie găsită și să fie sănătoasă”, ne spune o fostă colegă.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.