sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Anca Stoenescu (PSD): „PNL Arad recurge la noi trucuri penale în campania electorală” (P)

  de - | 25 noiembrie 2016, 12:43 PM | Electoral

  0

  COMUNICAT. „PNL -ul  de azi mulțumește PSD-ului  care a rămas același și azi, pentru că în 2014, pentru a preveni abandonul  școlar, Guvernul Ponta aloca în mod nediscriminatoriu 23 de microbuze pentru județul Arad.În  2014 proiectul PSD a fost atacat de PDL care a considerat că dotarea primăriilor cu microbuze școlare pentru transportul elevilor este o acțiune populistă.

   Acum în 2016 se pare că microbuzele primite de la Guvernul PSD sunt utile în campania electorală a PNL Arad. Astfel, joi  24 noiembrie, PNL ARAD transporta membrii de partid cu microbuzele elevilor, fără nicio reținere.

   Poate au o şi explicație cei de la PDL-PNL ! Au fost transportați elevi la o ,,lecție deschisă,, sau cerc pedagogic dar la această nelămurire ne poate răspunde concret conducerea ISJ ARAD care coordonează astfel de activități, doar că, din câte știu eu, ele se derulează în prima parte a zilei, nicidecum seara la Sală Polivalentă.”, afirmă consilierul local PSD Anca Stoenescu

  Biroul de presă al PSD Arad

  Comandat de PSD ARAD. Executat de PROFESSIONAL WEBDESIGN  SRL-D.  Cod Unic de Identificare Atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea Mandatarului Financiar: 11160007​

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.