luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Anca David a câștigat titlul de Miss Sebiș

  de Special Arad | 9 august 2022, 2:25 PM | Monden | Sebiş

  0

  Comunicat. Recent, a avut loc concursul de frumusețe Miss Sebiș 2022, de către comitetul organizatoric al Concursului Județean de Frumusețe Miss Arad (Angels Events și Angels Organization) în colaborare cu Primăria Orașului Sebiș și cu sprijinul Casei de Cultură Sebiș.

  În cadrul concursului au participat tinere necăsătorite (miss), cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Prezentatorii evenimentului au fost Ioana Hotăran- Top Model of The World 2022 și Alexandru Pop Zărăndean. Pentru concursul de frumusețe, rochiile de seara au fost realizate de designerul Alina Kvas, coafura a fost realizate de hairstylist-ul Marina Palcu, iar machiajul a fost asigurat de către echipa condusă de Diana Redei și Alexandra Bianca Mariș cu sprijinul make-up artistului Antonia Ursu și Melisa Mihuța. Pregătirea tinerelor s-a întins pe mai multe zile, iar coregrafia concurentelor a fost creată de balerina Bianca Tonța.

  Membrii juriului au fost: Alisa Patko- Consilierul Primarului orașului Sebiș; Alexandra Igreț- Imaginea concursului Miss Sebiș; Rebeka Tira – Miss Arad 2021; Zamfirachi Gabriela- Remax Dynamic; Smaranda Toma – HNI cosmetice.ro; Marina Palcu – hairstylist oficial Miss Arad si Miss Sebiș; Antonia Ursu- make-up artist Miss Sebiș; Alina Kvas- designer official Miss Arad si Miss Sebiș

  Premiile concursului au fost:

  Premiul de Popularitate- Neagu Sorina
  Premiul HNI cosmetice.ro- Bortiș Roxana Ela
  Miss Beautiful Hair- Calini Anamaria
  Miss Beauty- Antoche Bianca
  Premiul Special al juriului- Petroi Roberta
  Locul III și Miss Eleganță- Zahan Sonia Vanessa
  Locul II si Miss Remax- Petroi Iozefina
  Locul I și Miss Originalitate- David Anca

  Câștigătoarea concursului s-a calificat automat în finala județeană Miss Arad, care va avea loc în data de 11 august la Vechiul Cazino din Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.