joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Anastacia a pozat goală pentru a-și arăta cicatricile imense de după mastectomie

  de - | 23 noiembrie 2016, 1:01 PM | Monden

  0

  În 2003, Anastacia (48 de ani) lua o pauză forțată în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. A început o luptă grea cu boala și a învins-o, iar un an mai târziu și-a anunțat revenirea în muzică și a lansat un nou album. Credea că lucrurile s-au așezat pentru ea, dar 10 ani mai târziu, în 2013, artista a primit același crunt diagnostic: cancer mamar.

  A vorbit în repetate rânduri despre lupta cu boala și a apelat la dubla mastectomie pentru a reuși să elimine tumorile. La trei ani de atunci, solista americană a acceptat propunerea revistei Fault de a poza complet goală, cu cicatricile la vedere, scrie Click. Ca parte din reconstrucția bustului, doi mușchi de pe spate au fost mutați la piept, lăsând-o cu cicatrici masive.

  Nu a vrut niciodată să se arate așa cum este acum, dar Anastacia a prins curaj și a dezvăluit tot. „Am emoții când vine vorba să le arăt celor din jur cicatricile mele, chiar am, dar aș vrea să pot merge la plajă fără să-mi fie teamă că primele fotografii care vor apărea vor fi unele pe care nu le-am dat eu”, a explicat artista pentru publicația amintită.

  anastacia-cover-high-res

  Drumul greu al Anastaciei a inclus cinci operații, dar cântăreața s-a luptat apoi, după învingerea bolii de multe ori necruțătoară, să-și recapete feminitatea pe care credea că a pierdut-o pentru totdeauna. „Mi-am urât cicatricile, mai ales pentru cât de mari sunt, dar am și înțeles de ce a fost nevoie să trec prin toate aceste schimbări fizice. Cicatricile sunt parte din călătoria mea și o aducere aminte a tuturor lucrurilor prin care am trecut. În acest moment, mă simt foarte bine să le arăt într-o manieră artistică. Cicatricile ar fi trebuit să fie plasate chiar sub zona bustului, dar chirurgii au trebuit să meargă împrejurul tatuajului meu și au avut nevoie de grefe de piele dintr-o zonă care nu era compromisă. Nu mă așteptam să fie atât de lungi, dar aceasta era singura cale”, a mai adăugat îndrăgita artistă.

  anastacia-for-fault-magazine11-1-768x1152

  Surse foto: The MirrorFault

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.