joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ample percheziții pentru contrabandă cu țigări în zona Lipova! Un bărbat a fost reținut

  de Special Arad | 7 august 2014, 12:22 PM | Covăsânţ | Ghioroc | Lipova | Știri Arad | Ususău

  0

  Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au dispus percheziții în urma unor informații că în 13 locuri din județul Arad – Lipova, Ghioroc, Covăsânț, Ususău, Bruznic și Milova – există personae care dețin ilegal țigări de contrabandă. Astfel anchetatorii au descins, împreună cu lucrătorii de poliția judiciară de la Poliția orașului Lipova și cu cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale Arad, în locațiile amintite.

  În urma perchezițiilor, anchetatorii au descoperit 10 persoane care dețineau ilegal țigări de contranbandă, confiscând astfel 37.500 de fire de țigarete de țigări de contrabandă. Iar captura cea mare a procurorilor a venit de la Lipova, acolo unde au descoperit un bărbat care deținea 13.500 de fire de țigarete de contrabandă și sume mari de bani.

  „Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lipova au coordonat lucrătorii de poliţie judiciară de la Poliţia oraşului Lipova, care, însoţiţi de lucrători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Arad, au efectuat în dimineaţa zilei de 6 august 2014, un număr de 13 percheziţii domiciliare, la diferite locaţii din: Lipova, Ghioroc, Covăsânţ, Ususău, Bruznic şi Milova, unde existau date că sunt deţinători ilegali de ţigări de contrabandă. În urma percheziţiilor au fost depistate 10 persoane care deţineau ţigări de contrabandă, iar la B.G.C. din Lipova, au fost găsite 13.500 fire de ţigări de contrabandă, suma de 10.700 de euro şi 13.350 de lei. Ţigările de contrabandă şi banii au fost ridicate în vederea confiscării”, se arată într-un comunicat de presă.

  În ceea ce-l privește pe B.G.C., procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au început urmărirea penală pe numele său pentru infracțiunea de contrabandă. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.