Moartea vine de la motostivuitor! Un tânăr de 25 de ani, angajat al Maschio Gaspardo, a murit în incinta unității din Chișineu Criș

  de O. Peniță | 6 noiembrie 2017, 8:08 PM | Chişineu Criş | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Un tânăr muncitor, în vârstă de 25 ani , angajat al fabricii Maschio Gaspardo din Chisineu Cris a fost lovit de motostivuitor în urmă cu aproximativ două ore. La fața locului a ajuns Ambulanța de la Chisineu Criș și o Ambulanță de la Arad, cu medic, care au recurs, conform procedurii, la manevrele de resuscitare.

  În ciuda acestora, care au durat aproximativ o oră, tânărul nu a mai răspuns manevrelor și a decedat.

  În cauză urmează o anchetă în urma căreia se va stabili cu siguranță modul în care s-a produs această tragedie.

  Foto: Imaginea nu este de la fața locului, ea are doar caracter ilustrativ

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.