marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi rutiere de 157.610 lei, în două zile, la Arad

  de Special Arad | 20 septembrie 2021, 1:34 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu cei ai orașelor și posturilor de poliție, au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, o acțiune de amploare, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru combaterea nefolosirii centurii de siguranță și nerespectării regimului legal de viteză.

  În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 463 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 157.610 lei, dintre care 180 pentru depășirea regimului legal de viteză și 114 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 5 pentru depășirea cu peste 50 km./h. a vitezei legale și retrase 15 certificate de înmatriculare.

  Aceste acțiuni se vor desfășura și în peioada următoare, pentru reducerea riscului rutier și a accidentelor rutitere cauzate de nerespectarea legislației în vigoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.