miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi peste amenzi, dar șoferii arădeni tot calcă strâmb. Ultima „recoltă”: 9 permise reținute și 8 certificate de înmatriculare retrase

  de Special Arad | 25 februarie 2020, 11:05 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
  Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 227 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei.
  Dintre acestea, 71 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 156 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.
  De asemenea, au fost reţinute 9 permise de conducere și retrase 8 certificate de înmatriculare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.