Amenzi de peste 240.000 lei, date la Arad, în perioada de minivacanță

  de Special Arad | 25 January 2023, 4:45 PM | Undeva

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  S-a lăsat cu amenzi la Arad, de minivacanța din perioada Zilei Unirii Principatelor Române. În ultimele 5 zile, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 595 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 244.000 de lei, din care 312 pentru nerespectarea vitezei regulamentare în localități și în afara acestora.

  Au fost reținute 61 permise de conducere și retrase 32 certificate de înmatriculare.

  „Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări”, transmite IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.