sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi de peste 10.000 lei, aplicate de jandarmii arădeni

  de Special Arad | 6 iulie 2015, 3:25 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad: În perioada 3 – 5 iulie, pe timpul misiunilor de ordine și siguranță publică, asigurate de efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, au fost aplicate 30 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10600 lei.

  Sancțiunile au fost aplicate pentru săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru comerț ilicit și pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul piscicol.

  Echipajele de jandarmi au răspuns apelurilor venite din partea cetățenilor, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Pe timpul misiunilor desfășurate în zona de competență a inspectoratului și în misiunile ce au avut loc în sistem integrat, au fost întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în cazul săvârșirii a 10 infracțiuni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.