Amenzi de 14.500 lei, date de polițiștii arădeni pentru nerespectarea restricțiilor Covid

  de Special Arad | 12 mai 2021, 12:39 PM | Știri Arad

  0

  În ziua de 11 mai, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii arădeni, împreună cu jandarmi ai I.J.J. Arad, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  În cadrul acţiunilor, a fost verificat modul în care sunt respectate prevederile Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 1.886 de persoane, verificate 94 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 73 de mijloace de transport în comun/persoane.

  Pentru abaterile constatate au fost aplicate 75 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 14.500 de lei, 59 pentru nepurtarea măștii de protecție iar celelate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea.

  De asemenea, circulația este restricționată în intervalul orar 20:00 – 05:00, închiderea programului de funcționare a magazinelor fiind ora 21:00, iar a restaurantelor ora 22:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.