Amenzi cu har divin? Polițiștii arădeni au ieșit din tufe și s-au ascuns după… Crucea Domnului (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 4 aprilie 2017, 11:58 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Am văzut multe metode folosite de polițiști pentru a „agăța” șoferii indisciplinați în trafic. Zi de zi îi vedem ascunși după tot felul de tufe prin localitățile din județ, sau pe drumurile care leagă aceste localități.

  În comuniune cu natura, înțelegem că amenzile primite de șoferii indisciplinați „agățați” de după tufe sunt „amenzi naturale”. Totul vine natural… Polițistul se trezește de dimineață, își cumpără o cafea de la alimentara din sat, se duce la capătul localității, găsește o tufă, își pune mașina de serviciu la umbra ei, șoferul indisciplinat vine cu 20-30 de kilometri peste viteza legală și urmază… „amenda naturală”.

  Astăzi, o fotografie postată pe grupul Radar Arad ne arată că polițiștii arădeni au trecut la un alt nivel: „amenzile cu har divin”. S-a întâmplat în comuna Almaș, la troița din localitate. Mașina era îndreptată cu fața spre Cil. În lipsa tufelor, oamenii din comună fiind gospodari, cu iarba tunsă în fața casei, polițiștii au ales să se ascundă după… Crucea Domnului.

  Fiecare șofer păcătos, care nu respectă semnele de circulație, va fi pedepsit chiar în fața Crucii Domnului și pe lângă banii de amendă și punctele penalizare, acesta ar cam trebui să facă și un drum la biserică pentru a-i fi iertate păcatele…

  cruce prtscr

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.