duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  99 de amenzi la regimul circulației rutiere, la Chișineu-Criș, în cadrul unei razii

  de Special Arad | 18 februarie 2024, 4:15 PM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii arădeni au organizat sâmbătă, 17 februarie, o razie în orașul Chișineu-Criș, în cadrul căreia majoritatea sancțiunilor aplicate au fost la regimul circulației rutiere. Acțiunea s-a soldat, de asemenea, și cu reținerea mai multor permise auto.

  La data de 17 februarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică împreună cu cei ai Serviciului Rutier, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, ai Biroului Pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul luptătorilor S.A.S și ai jandarmilor arădeni au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza de competență a orașului Chișineu-Criș, cu scopul descurajării fenomenului infracțional și impunerii respectării legislației rutiere.

  În cadrul activității au fost aplicate 129 de sancțiuni contravenționale, din care 99 la regimul circulației rutiere, în valoare totală de 89.390 de lei. Au fost reținute 7 permise de conducere și retras 1 certificat de înmatriculare. Totodată au fost constatate 2 infracțiuni conform Legii nr.333/2003, privind paza bunurilor, obiectivelor și persoanelor, fiind verificate 18 societăți comerciale”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Citește și: Bănuit de violare de domiciliu, un bărbat de 37 de ani a fost reținut

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.