miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amenzi de 12.000 de lei pentru românii care fac gălăgie la bloc

  de - | 4 martie 2024, 4:58 PM | Naţional

  1

  Românii care locuiesc la bloc și fac gălăgie vor primi amenzi uriașe. Sumele pe care le vor scoate din buzunar se ridică până la 12.000 de lei. Cei care dau muzica prea tare sau produc sunete puternice vor plăti amenzi mai mari, asta însă numai dacă Poliția va binevoi să le aplice.

  Deranjarea vecinilor prin organizarea petrecerilor sau prin muzică dată la un volum ridicat, indiferent de oră, va fi sancționată cu amenzi substanțial majorate față de cele din prezent, sancțiuni care pot ajunge de la 6.000 de lei până la 12.000 de lei în caz de repetare, anunță Antena 3.

  Amenzile de până la 12.000 de lei se aplică pentru organizarea de petreceri cu caracter privat și utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spațiu neacoperit, situate în perimetrul apropiat imobilelor cu destinația de locuințe sau cu caracter social.

  sursa: Știri pe surse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.