duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Amenințare? Mesaj de dragoste straniu scris de un arădean chiar pe gardul casei (FOTO)

  de Tudor Bogdan | 29 martie 2015, 5:55 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Locuitorii cartierului arădean Sânicolaul Mic au rămas contrariați de un mesaj scris și afișat chiar pe gardul din împrejurimile casei închiriată de Decebal Ș. (41 de ani), și el un locuitor al cartierului.

  Pe acel gard, până zilele trecute, cei din Sânicolaul Mic erau obișnuiți să vadă haine agățate pe umeraș, haine la mâna a doua, pe care le vindea Decebal. Din păcate pentru el, se pare că a fost părăsit de iubita sa Andreea și acest lucru l-a făcut să scrie un mesaj, scris cu litere foarte mari, pe care l-a agățat pe gard.

  „ANDREEA TE IUBESC. VINO, DACĂ NU MOR”, scrie Decebal în mesaj. Nu știm cum să interpretăm acest mesaj. Poate fi chiar și un soi de amenințare… Dar ceea ce este cert este că durerea celui părăsit este una foarte mare dacă a recurs la acest gest.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.