Amenajarea noului sediu pentru Direcția de Evidență a Persoanei, făcută din excedentul bugetar

  de Special Arad | 30 aprilie 2020, 6:00 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. Prin votul consilierilor județeni, s-au alocat 225.000 lei Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Arad, pentru dotarea noului sediu al instituției. Suma provine din excedentul bugetar al Consiliului Județean Arad.

  Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad se va muta într-un sediu nou, adecvat activității desfășurate de instituție, proiect finanțat de către Consiliul Județean Arad. Lucrările pentru reabilitarea și modernizarea imobilului au vizat consolidarea structurii de rezistență, înlocuirea tâmplăriei interioare și exterioare, refacerea finisajelor interioare şi exterioare, a instalaţiilor electrice și sanitare. Valoarea lucrărilor este de 2.331.660,32 lei + TVA.

  „Amenajarea unui sediu nou pentru Direcția de Evidență a Persoanei implică, desigur, și dotarea acestuia cu mobilier și aparatură. Este o investiție nouă, importantă pentru toți cetățenii județului Arad. Am alocat aceste sume din excedentul bugetar al anilor precedenți”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Cele 225.000 de lei destinate Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Arad sunt necesare pentru achiziționarea mobilier de birou în valoare de 120.000 lei, jaluzele verticale în valoare de 12.000 lei, sistem de alarmă antiefracție cu cartele acces în valoare de 30.000 lei, centrală telefonică în valoare de 3.000 lei și achiziția a 15 calculatoare PC în valoare de 60.000 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.