sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ambulanță lovită de TIR! Șoferul a murit, iar asistenta a ajuns la spital

  de Special Arad | 20 martie 2015, 9:24 AM | Naţional

  0

  O ambulanță a fost lovită de un TIR al cărui conducător nu a acordat prioritate la o intersecție semnalizată din municipiul Botoșani. În urma impactului, șoferul ambulanței, Constantin Brânzilă, în vârstă de 56 de ani, a decedat.

  Șoferul și asistenta din ambulanță, Maria Ciobanu (33 de ani), au rămas încarcerați. Viața șoferului nu a mai putut fi salvată, iar asistenta a fost transportată la spital, scrie botosaninews.ro.

  Șoferul autocamionului care aparține firmei Universal Trans Services Bulgariu SRL, se întorcea de la Ștefănești. Gavril Bulgariu, în vârstă de 48 de ani, din Udești – Suceava, nu a văzut indicatorul și a lovit în plin mașina salvării. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Petru Rareș.

  Ambulanța a devenit un morman de fiare, iar TIR-ul a fost rupt practic în două, scrie botosaninews.ro.

  În ambulanță se mai afla un copil, alături de mama lui. Copilul și mama acestuia au fost, și ei, transportați la spital. Poliţiştii îl anchetează acum pe şoferul tirului, care ar putea fi acuzat de omor din culpă.

  FORO: botosaninews.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.