Ambulanță chemată pentru un muncitor la șantierul de pe Grigorescu

  de Mihai Todoca | 20 septembrie 2017, 5:15 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. În urmă cu câteva minute, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad a fost chemat pe strada Nicolae Grigorescu unde zilele acestea se efectuează lucrări de reabilitare a drumului și trotuarelor.

  Potrivit primelor informații, se pare că unui șofer al unei autobasculante, în vârstă de aproximativ 40 de ani, i s-a făcut rău. Unul dintre colegii acestuia a afirmat că bărbatul are probleme cu tensiunea. De asemenea, acesta a spus că aceasta este prima zi de lucru a bărbatului și că nu crede că este din cauza extenuării.

  În aceste momente, bărbatului i se acordă îngrijiri medicale în unitatea de Ambulanță.

  IMG_4577 IMG_4578 IMG_4579 IMG_4580 IMG_4581 IMG_4582

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.