duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ambasadorul Regatului Hașemit al Iordaniei, în vizită la Camera de Comerț Arad

  de Special Arad | 21 februarie 2023, 5:13 PM | Administraţie | Business

  0

  Președintele Camerei de Comerț, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, Gheorghe Seculici, a primit, ieri, 20 februarie, vizita E.S. Sufyan Qudah, Ambasador al Regatului Hașemit al Iordaniei la București, în scopul identificării unor soluții de creștere a volumului schimburilor comerciale dintre cele două state.

  În cadrul acestei întrevederi, au fost prezentate oportunități de afaceri iordaniene și au fost identificate perspective de cooperare dintre Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad (CCIA Arad) și Ambasada Regatului Hașemit al Iordaniei la București pentru intensificarea schimburilor comerciale bilaterale.

  De asemenea, în cadrul acestei întâlniri, au fost dezbătute teme de interes pentru dezvoltarea relațiilor economice și investiționale bilaterale și au fost prezentate posibile căi de acces către noi punți de comunicare între cele două medii de afaceri.

  Prin aceste întâlniri, CCIA Arad urmărește dezvoltarea mediului de afaceri din Arad și sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea relațiilor economice cu parteneri străini.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.