Ambasadorul Iordaniei, în vizită la CCIA Arad

  de Special Arad | 13 aprilie 2019, 9:16 AM | Știri Arad

  0

  Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad, domnul Gheorghe Seculici, a primit vineri, 12 aprilie 2019 vizita ES Saker Malkawi, ambasadorul Regatului Haşemit al Iordaniei.

  în cadrul acestei întâlniri, au fost dezbătute teme de interes pentru dezvoltarea relațiilor economice și investiționale bilaterale și au fost prezentate posibile căi de acces către noi punți de comunicare între cele două medii de afaceri.

  Prin aceste întâlniri, CCIA Arad urmărește dezvoltarea mediului de afaceri din Arad și sprijinirea antreprenorilor în dezvoltarea relațiilor economice cu parteneri străini.

  „Am încredere în potenţialul economic al Aradului şi îmi doresc dezvoltarea relaţiilor bilaterale. Un element cheie pentru dezvoltarea relaţiilor dintre cele două ţări îl reprezintă organizarea de misiuni economice în Iordania şi România, astfel încât toate obstacolele identificate de mediul de afaceri să fie soluţionate”, a informat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

  Principalul obiectiv al vizitei întreprinse la Arad este acela de a consolida relatiile româno-iordaniene în domeniile economic, comercial şi cultural prin încurajarea colaborării între oamenii de afaceri români şi cei iordanieni şi promovarea vizitelor reciproce.

  Discuţiile au prilejuit de asemenea, o trecere în revistă a stadiului şi perspectivelor dialogului economic bilateral, context în care cele două părți au convenit asupra necesității aprofundării și dezvoltării relațiilor economice între România și Iordania.

  „Există deja o tradiție de exporturi în România, în special în zona de medicamente, legume şi fructe proaspete în extra-sezon, iar noi importăm din România cu precădere echipamente electrice şi electrotehnice, produse metalurgice, produse siderurgice şi chimice, piese de schimb şi produse de uz casnic”, informează ES Saker Malkawi, ambasadorul Regatului Haşemit al Iordaniei.

  Întrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relațiilor de cooperare între cele două state și reafirmarea sprijinului reciproc.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.