duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Amazon va deschide la București un studio de dezvoltare de jocuri

  de - | 25 mai 2024, 12:53 PM | Business | Naţional

  0

  O mulțime de tineri vor avea ocazia să lucreze pentru colosul lui Jeff Bezos, odată cu deschiderea unui nou studio Amazon, în București. Anunțul a fost făcut de companie zilele acesta și i-a bucurat pe cei care lucrează în domeniul gaming-ului, dar nu și pe cei care credeau că vor putea să-și facă și cumpărăturile de la gigant, scrie bugetul.ro.

  „Amazon Games se concentrează pe dezvoltarea și publicarea de jocuri grozave și avem în fața noastră o foaie de parcurs ambițioasă pe termen lung.

  Extinderea echipelor noastre interne de dezvoltare în Europa a fost un pas natural următor pentru noi, pe măsură ce ne ocupăm de portofoliul nostru larg. Bucureștiul este cunoscut ca unul dintre orașele europene emergente de top pentru dezvoltarea jocurilor și așteptăm cu nerăbdare să profităm de bogatul bazin de talente ”, a declarat VP Amazon Games, Christoph Hartmann.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.