Amalia Kuba, bronz la campionatul național de judo, la o categorie superioară de vârstă!

  de Lucian Dănilă | 1 June 2021, 2:06 PM | Sport

  0

  Amalia Kuba este una dintre cele mai talentate judoka din Arad. Legitimată la CSȘ Gloria Arad, Amalia, fiica unui fost multiplu medaliat național, Adrian Kuba, a depășit așteptările la recentele campionate naționale de junioare disputate la Poiana Brașov.

  Amalia a cucerit medalia de bronz, fiind pe a treia treaptă a podiumului, în condițiile în care a concurat la categoria 52 kg la Under 16, categorie de vârstă superioară ei.

  „Campionatele Naționale de Judo ale României” – Poiana Brașov 2021
  Talentata noastră sportivă, Amalia Kuba, a reușit să cucerească medalia de bronz la categoria 52kg, la o categorie superioara de vârstă U16, după un parcurs excelent!
  Rezultatul este foarte valoros, deoarece sportiva noastră a concurat la o categorie superioară de vârstă, luptând cu adversare mai puternice și mai experimentate!
  Felicitări sportivei și profesorilor!”, scrie pe pagina de Facebook a celor de la CSȘ Gloria Arad.

  Cei care au pregătit-o pentru acest succes sunt antrenorii Alin Moț, Iosif Takacs, ambii de la CSȘ Gloria, dar și Daniel Voinea și Iosif Szilyer în colaborare cu clubul din Felnac.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.