„Am fost înșelat de iubită, ajutați-mă!” – Ultima escrocherie în vestul țării!

  de Special Arad | 21 mai 2016, 2:49 PM | Regional

  0

  Cum sa nu ajuți un om la ananghie, cuprins de disperare? Asta pare să-și fi spus un bărbat când a fost abordat de doi tineri în fața blocului. Unul s-a recomandat ca fiind angajat al primăriei, iar celălalt cetățean belgian, trădat în dragoste și, chipurile, lăsat fără banii de întors acasă.

  S-a întâmplat în Hunedoara, unde bărbatul acostat de cei doi, în vârstă de 80 de ani, s-a lăsat repede impresionat de cele povestite.
  „Cetățeanul belgian”, care vorbea stricat româna, se dădea de ceasul morții că a fost lăsat cu buza umflată de iubirea vieții și i-a oferit bătrânului 2 inele despre care pretindea că ar fi din aur.

  Omul, naiv, pentru a perfecta tranzacția, i-a poftit pe cei doi necunoscuți în apartamentul său.

  Ajuns în locuință, hunedoreanul a scos 100 euro pentru un inel, moment în care cei doi au observat unde își păstrează bărbatul economiile și, în timp ce unul dintre ei negocia vânzarea celui de-al doilea inel, celălalt i-a furat 1.700 de euro – notează zhd.ro.

  Când și-a dat seama că a fost tras pe sfoară, bătrânul a anunțat Politia. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma escrocilor pe care îi bănuiesc că ar putea să dea și alte lovituri în același fel în zona de vest a țării.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.