miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Am descoperit de ce nu s-a putut întâlni Gheorghe Falcă cu Ministrul Mediului: îl aștepta la Miorița Sabin Bodea zis și Bobinuță!

  de E. Nola | 5 mai 2018, 12:01 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  Fiind jurnaliști dați naibii, nu ne-am mulțumit cu explicațiile cusute cu ață albă primite de la oamenii importanți ai urbei, în frunte cu Gheorghe Falcă sau Sergiu Bîlcea, cu privire la absența lor la întâlnirea cu Ministrul Mediului, pogorât la Arad vineri datorită crizei gunoaielor.

  Cu Sergiu Bîlcea lucrurile sunt mai simple, el executând doar ordine, problema este cu primarul, cel care, dacă nu pentru altceva, trebuia să facă pe gazda ospitalieră cu această ocazie, având în vedere vestita ospitalitate a arădeanului adevărat.

  Domnul Falcă, la întrebarea noastră – alții nefiind interesați de astfel de amănunte fără importanță – a încercat un răspuns, era cât pe aci să-i și reușească atunci când a spus la pluralul regal, cităm: „Noi nu suntem responsabili”. Putea fi un pic mai exact, să formuleze mai adecvat, mutând negația de la verb la adjectiv. Nu suna mult mai exact așa: „Noi suntem iresponsabili!”?

  Pe de alta parte, studiind asiduu programul primăresc de vineri, în cele din urmă am găsit răspunsul.

  Singurul răspuns posibil de altfel!

  Vă rog să studiați și Dumneavoastră, stimații noștri cititori, scurtul video realizat de colegul nostru, mai ales mișcarea acelui om mai mititel, cu geanta atârnată de gât, cel care dă mâna cu primarul Gheorghe Falcă chiar înaintea momentului ca acesta să taie panglica tricoloră de la Hala Miorița.

  Da, poate nu l-ați recunoscut, așa cum nici colegul nostru mai tânăr nu l-a recunoscut, dar este el, în carne și oase: Sabin Bodea Bobinuță.

  Așa se înțelege, totul primește un sens.

  Bobinuță, chiar dacă mai nou, în urma unor afaceri tenebroase, nu mai este în prim planul evenimentelor arădene, rămâne un personaj de seamă, oricum mult mai important decât o ministreasă din haremul lui Dragnea, nemaivorbind de faptul că dacă cineva poate fi, Bobinuță este un adevărat specialist în gunoaie.

  Observați îngândurarea sa filozofică după ce a dat mâna cu Falcă!

  Suntem siguri că a găsit soluția.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Nu suntem în stare nici să confirmăm, nici să negăm zvonurile, asta este natura zvonului până devine informație.
    Adevărul este ca nici nu ne prea interesează acest aspect, suntem mult mai preocupați de faptul că nici unul dintre cei doi pomeniți nu performează ca funcționari publici.
    Dimpotrivă, am zice iar performanțele lor personale nu ne încălzesc.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.