joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alungat de FCC Baschet Arad, antrenorul Dejan Mudresa a ajuns la naționala Serbiei!

  de Dan Lazăr | 20 noiembrie 2019, 3:54 PM | Sport

  0

  Greu de explicat traseul antrenorului sârb Dejan Mudresa, care a preluat în vară pe FCC Baschet Arad, a fost demis după doar patru etape de oficialii clubului arădean, iar de la începutul acestei luni a fost cooptat în staff-ul naționalei de senioare a Serbiei! Din postura de antrenor secund I, Mudresa a condus naționala vecină, alături de „principala” Marina Maljkovic, în cel mai recent meci, disputat în 17 noiembrie, 139-34 pe terenul Albaniei.

  mudresa

  Bilanțul sârbului Dejan Mudresa pe banca Aradului a fost, în campionat, de două victorii și tot atâtea înfrângeri, ultima, 62-64 cu „U” Cluj, fiindu-i fatală. El a fost înlocuit, de puțină vreme, de spaniolul Manuel Angel Rodriguez Escudero, care va debuta la FCC Baschet în această săptămână, la Tg. Secuiesc.

  Dat afară de ICIM, campion în Euroligă!

  Cazul lui Mudresa seamănă, într-un fel, cu un altul din istoria ICIM-ului, care îl alunga de pe banca tehnică, în 2002, pe sârbul Zoran Visic, tehnicianul preluând apoi echipa rusă din Ekateringurg, cu care câștiga Euroliga!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.