duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update De la ce a pornit scandalul de la terenul de sport de la Kaufland

  de Mihai Todoca | 19 mai 2024, 7:27 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Titlu inițial: Desfășurare de forțe la terenul de sport de la Kaufland: „Sunt zeci de oameni acolo”

  Mai multe mașini de poliție, dar și jandarmerie au împânzit zona din apropierea supermarket-ului Kaufland de pe strada Banu Mărăcine.

  Momentan nu se cunosc cauzele acestei desfășurări de forțe, dar martorii de la fața locului ne-au spus că ar fi vorba probabil de un scandal iscat la terenul de sport: „Sunt zeci de oameni acolo”.

  UPDATE:

  „În seara de 19 mai a.c., în jurul orei 19:00, prin 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, pe un teren de sport din zona centrală, din Arad.

  La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi, care au constatat că este vorba de o neînțelegere cu privire la utilizarea terenului de fotbal.

  Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, nefiind constatate fapte de natură penală.

  Trei bărbați, cetățeni străini, urmează a fi sancționați pentru provocare și participare la scandal”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.