Update Altfel de „artificii” la Buteni. A luat foc un stâlp de electricitate

  de Raluca Medeleanu | 1 January 2018, 6:02 PM | Buteni | Știri Arad

  0

  sursa: Radar ARAD / facebook

  Mare atenție pentru șoferii sau pentru pietonii care optează să traverzese astăzi peste podul din localitatea Buteni, județul Arad. În urmă cu aproximativ 10 minute a luat foc un stâlp de electricitate chiar lângă pod.

  Potrivit unei persoane aflate în zonă, scânteile ajung direct pe soșea.

  Momentan nu se cunosc cauzele care au dus la producerea acestui incident. Pompierii sunt la fața locului pentru a stinge focul.

  Update, ora 19:20

  Incendiul a izbucnit la un transformator electric (iluminat public). A intervenit din cadrul Detașamentului de pompieri Sebiș o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri, 1 voluntar din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Buteni și un echipaj ENEL. S-a acționat pentru stingere după întreruperea curentului electric de către echipajul ENEL. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind scurtcircuit electric.

  stalp electric foc
  foc buteni2
  26196960 1784730011598540 254763987 n

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.