Alt bombardier, prieten cu „Spartacus”. După ce i-a amenințat pe polițiști, pe Facebook, că „sparge ficații în ei”, aceștia l-au vizitat și l-au reținut

  de Marius Man | 26 aprilie 2020, 9:56 PM | Naţional

  0

  De fapt, este vorba chiar despre un prieten de-al celebrului deja „Spartacus”, individul din Rahova care anunța Revoluția și chema Poliția la petrecerea câmpenească dată de el și de prietenii lui, sfidând organele militare printr-un filmuleț transmis în direct pe Facebook.

  Bărbatul în cauză a făcut la rândul său un „live” pe Facebook, prin care îi amenința cu acte de violență pe polițiștii Secției 24 din Capitală.

  Totodată, într-un clip video postat tot pe Facebook, individul în cauză le transmitea polițiștilor următorul mesaj: „Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”.

  În final, într-un mod la fel de ironic, ca și în cazul prietenului său, polițiștii s-au prezentat la el acasă și l-au reținut, potrivit unui comunicat de presă emis de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

  „Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, după audierea acestuia, a dispus continuarea cercetărilor cu cel în cauză sub măsura preventivă a reţinerii, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 şi Secţia 24 Poliţie”, se arată în comunicatul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.