Alin Petrache este noul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român!

  de Lucian Dănilă | 29 mai 2014, 1:25 PM | Sport

  0

  După ce Octavian Morariu s-a retras din fruntea COSR, pentru noul mandat, valabil doi ani, și-au înscris candidatura trei personalități din lumea sportului, Elisabeta Lipă, Octavian Bellu și Alin Petrache.

  Programele celor trei candidaţi cuprind programe pe termen scurt, dar şi pe 10 ani. În urma votului, Alin Petrache a adunat 143 de voturi, Bellu, 33, în timp ce Lipă a fost votată doar de 21 de persoane, scrie digisport.ro.
  Alin Petrache va sta în fruntea COSR pentru următorii doi ani, pentru a se încheia astfel mandatul început de Octavian Morariu. În 2016 se vor organiza noi alegeri, încheie digisport.ro.

  „Am avut emoții ca înaintea oricărei competiţii. Am avut doi contracandidaţi extrem de puternici, două forţe ale sportului românesc. Când am venit ne-am strâns mâinile, e normal, suntem prieteni. Şi după data de 29 rămânem toţi în sport, împreună trebuie să reclădim”, a declarat Petrache, pentru gsp.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.