vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Alin Pânzaru: „Îmi place să cred că plecăm ca echipă favorită”

  de Lucian Dănilă | 10 februarie 2021, 2:10 PM | Sport

  1

  Pentru prima dată de la sosirea sa la Arad, Gyuszi Balint nu s-a prezentat la conferința de presă premergătoarele meciului echipei pe care o antrenează, UTA. Motivele le știm, Balint a fost infectat cu COVID-19 și în următoarea perioadă va sta izolat.

  „Preferam să nu fiu aici, dar situația o impune”, și-a început speech-ul antrenorul secund al Bătrânei Doamne, Alin Pânzaru. Înainte de meciul din această după amiază de la Cluj Napoca, „secundul” echipei arădene crede că UTA este echipa favorită în confruntarea din Cupa României cu Universitatea Cluj, meci care începe la ora 17.15.

  „Îmi place mie să cred că plecăm ca echipă favorită, diferența de eșalon o arată și sper ca și la ora jocului să fim conform statisticii echipa care face pasul mai departe. Vom încerca să facem un mixt între jucătorii care au jucat mai puțin de la începutul sezonului. Din punct de vedere valoric nu cred că va fi o problemă indiferent de ce prin unsprezece vom alinia”, spune Alin Pânzaru.

  „Universitatea Cluj este o echipă care își propune să facă pasul spre Liga 1. Nu au reușit fiind măcinați de unele probleme interne. Știu că au fost într-un cantonament, că au avut câteva meciuri amicale cu echipe de Liga a 3-a și Liga a 2-a”, a comentat antrenorul secund despre adversarul echipei UTA din această după-amiază.

  Iacob e sută la sută sănătos după accidentarea la deget pe care a suferit-o în timpul partidei cu Hermannstadt. De asemenea, Adrian Petre a trecut cu brio testele fizice. „Va face parte din lotul care va fi deplasat la Cluj și cred că va avea o contribuție majoră în cadrul lotului. Rămâne de văzut când va debuta”, a încheiat Pânzaru.

  Universitatea Cluj i-a pierdut în această iarnă pe cei mai experimentați jucători din lot: Dorin Goga, care a ales să renunțe la cariera fotbalistică pentru un post în cadrul clubului, dar și Gabriel Tamaș, care după o jumătate de sezon la Universitatea a revenit în Liga 1 și a semnat cu FC Voluntari. Tot în această iarnă, „U” s-a despărțit și de George Florescu, fostul internațional având o situație ingrată după ce nu a fost folosit la niciun meci din sezonul de toamnă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.