duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alin Gligor a semnat cu UTA! Piț, Tudor și Ousmane pleacă

  de Lucian Dănilă | 6 iulie 2015, 12:50 PM | Recomandările editorilor | Sport

  2

  UTA face primele mutări în lotul pentru liga a doua. Astfel, așa cum s-a vorbit toată vara, primele achiziții sunt fundașii Alin Gligor – liber de contract după perioada FC Olt și Manea de la Caransebeș, fost jucător la UTA și la Gloria.

  UTA a și renunțat la serviciile a șapte jucători din lotul cu care s-a promovat în liga a doua. Astfel Adrian Piț, Sorin Leucuța, Adrian Popa și Norbert Varga urmează să plece după nu le-a fost propusă reînoirea contractelor, iar cu jucătorii Adrian Voicu, Dan Silaghi și Claudiu Tudor s-a reziliat înțelegerea de comun acord.

  La capitolul sosiri îl putem trece și pe portarul Bogdan Miron, sosit de la Național Sebiș.

  Printre cei cărora li s-a propus să plece se numără și Ousmane Gueye, unul dintre golgeterii echipei în campionatul trecut. Acestuia i s-a propus un împrumut la o altă echipă, la fel stând lucrurile și în cazurile lui Cotoc, Bulza, Wild și Ghergar.

  IATĂ COMUNICATUL CLUBULUI UTA

  „Clubul UTA a decis să nu propună contract, pentru sezonul 2015-2016, următorilor jucători: Adrian Piț, Sorin Leucuța, Adrian Popa și Norbert Varga. De asemenea, a reziliat, de comun acord, contractele cu jucătorii Adrian Voicu, Dan Silaghi și Claudiu Tudor.

  Le mulțumim tuturor pentru aportul adus și le urăm multă baftă în continuare. Conducerea clubului dorește să îl mențină în staff pe Norbert Varga, pe o poziție încă nestabilită.

  Pentru următorii jucători tineri din efectiv – Erich Wild, Beniamin Cotoc, Daniel Bulza, Ousmane Gueye, Daniel Ghergar – clubul caută o soluție, să-i cedeze unei grupări de Liga a III-a sau a II-a, unde pot juca în mod constant, un lucru foarte important pentru evoluția lor sportivă.

  Alin Gligor, Alexandru Manea și Bogdan Miron sunt jucătorii care au semnat contract cu clubul nostru. Clubul va mai transfera, înainte de cantonamentul din Austria, doi – maxim trei – jucători.

  Jucătorii Adrian Petre, Sebastian Mara, Andrei Ghiunghiuș, Dennis Man, Denis Lazăr, Victor Prună și Amir Jorza fac pasul spre prima echipă. Toți vin din pepiniera proprie. Când le va permite timpul, ei vor juca și la echipa a doua sau la juniori republicani, pentru a acumula cât mai multă experiență”.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.