Alexandru Pelici: „Raportul ocaziilor a fost de partea noastră, meritam toate punctele”

  de Lucian Dănilă | 6 November 2021, 8:36 PM | Sport

  0

  Există o vorbă care spune: „Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”. Cam așa s-a întâmplat după meciul de astăzi dintre UTA și CS Mioveni, partidă pe care arădenii au controlat-o până în minutul 60 în mod autoritar, dar în ultimele cinci minute a fost aproape să piardă la ocaziile uriașe ale lui Garutti.

  Probabil că dacă Dangubic ar fi fructificat acea ocazie uriașă din prima parte, acum vorbeam altfel și, implicit, declarațiile lui Alexandru pelici, antrenorul celor de la Mioveni, erau altele. Așa, tehnicianul echipei argeșene spune că echipa sa a avut ocazii mai multe și mai clare și chiar că meritau toate punctele puse în joc.

  „Sunt mulțumit de jocul nostru, în mare măsură. Sunt mulțumit de rezultat, am făcut un joc bun și cred că meritam toate punctele. Raportul ocaziilor a fost de partea noastră, chiar dacă UTA putea să deschidă scorul în prima repriză, la acea ratare uriașă.

  Sincer, n-am ce să le reproșez jucătorilor, sunt niște băieți minunați, care aleargă, încearcă și fac tot ce pot să se mențină în Liga 1. Faptul că nu reușim să înscriem ține și de noroc. Ocaziile sunt partea noastră, chiar dacă am jucat cu o echipă care se bate pentru un loc de play-off.

  Nu e îngrijorătoare situația, sunt echipe care au luat 4 puncte și nu se vorbește. E clar că ne deranjează faptul că am luat multe goluri. Cred că 15 puncte ar fi fost corecte și în grafic, față de ce am arătat până acum. Dar sperăm să ajungem, până la vacanța de iarnă, la 19-20 de puncte”, a spus Alexandru Pelici.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.