Alexandru Cherecheș, angajat al CJA, a murit la 62 de ani

  de Mihai Todoca | 16 mai 2022, 1:48 PM | Povești despre oameni | Știri Arad

  0

  (foto: Facebook Alexandra Jurj)

  Veste tristă la Consiliul Județean Arad. Alexandru Cherecheș a trecut la cele veșnice la vârsta de 62 de ani, sămbătă 14 mai. De-a lungul timpului acesta a lucrat la Consiliul Județean Arad, în funcția de consilier superior,  în cadrul Prefecturii Arad cu o scurtă pauză când a a activat în mediul privat ca diriginte de șantier,  și a fost și profesor la Liceul Tehnologic Francisc Neuman din Arad. Acesta a mai deținut funcția de vicelider de sindicat din cadrul CJA, fiind și un bun specialist pe partea de patrimoniu. Colegii l-au caracterizat ca fiind un om jovial, profesionist.

  Anunțul a fost făcut pe o rețea de fiica sa:

  „Iubitul meu tată…Acum cuvintele sunt de prisos deoarece durerea e mult prea mare…Dumnezeu te-a luat la el, suflet bun și blând…Vei rămâne mereu în inima mea și în toate amintirile neprețuite pe care le avem împreună! Cândva, într-un loc mai bun, ne vom revedea!🖤 Te iubesc infinit, tată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Drum lin în lumină!”

  și de CJA:

  „Cu imensă tristețe anunțăm trecerea în neființă, mult prea devreme, a colegului nostru Cherecheș Alexandru. Un om deosebit, un coleg pe care te puteai baza, un profesionist desăvârșit implicat în proiectele pe care le gestiona.Transmitem condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să îl odihnească în pace”, dar și de fi

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.