Alexandra și-a pierdut viața în accidentul de la Chișineu Criș! Mai avea atâtea de trăit…

  de Andrada Bobiș | 27 februarie 2022, 12:01 PM | Povești despre oameni | Topic special

  1

  Un înger de fată și-a găsit sfârșitul mult prea devreme. Avea un viitor strălucit în față, o familie care o iubea nespus de mult, rude care de fiecare dată se bucurau să-i fie în preajmă și foarte mulți prieteni care țineau mult la ea.

  Ea a fost Alexandra Dîrlea, din Sântana, județul Arad, tânăra de 17 ani care în ceasul rău al nopții de sâmbătă spre duminică și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină care a avut loc la Chisineu Criș. Mașina în care se afla ea a intrat sub un TIR.

  Alexandra, un înger de fată, iubea viața și tot ce era în jurul ei. Își iubea nespus de mult familia, apropiații, de asemenea iubea tare mult animalele, în special câinii.

  Acum ea a plecat la îngeri de unde îi va veghea pe cei dragi și le va alina suferința.

  Familia și toți cei care o cunoșteau sunt împietriți de durere și nu-și revin din șocul la aflarea veștii că “Ale”, cum îi spuneau ei, nu mai este printre noi!

   

  Dormi în pace, suflet blând!

  Citește și Accident grav în județ! O tânără de doar 17 ani a murit

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.