Alexandra, o dansatoare româncă în Italia, a fost bătută cu bestialitate de doi bărbați, chiar la ea acasă

  de - | 12 februarie 2019, 8:33 AM | Internaţional

  0

  (foto: ilgazzettino.it)

  Alexandra (33 ani), o dansatoare româncă într-un club de noapte din Italia, a fost bătută crunt de către agresori care au intrat pur și simplu în apartamentul ei de pe strada Volturno, regiunea Lombardia. Ea nu-și amintește decât silueta a doi bărbați și că era plin de sânge peste tot după ce s-a trezit. Medicii susțin că tânăra nu a fost victima unei hărțuiri sexuale.

  Alexandra a depus o plângere la poliție și a postat pe Facebook mai multe fotografii cu rănile și vânătăile pe care le-a căpătat după ce a fost bătută. Românca le-a spus carabinierilor că mai mulți bărbați necunoscuți au intrat peste ea în casă și au bătut-o cu bestialitate, potrivit observator.tv, care citează ilgazzettino.it.

  „Nu-mi amintesc nimic, doar umbra a doi bărbați care au plecat și apoi, când m-am trezit, era plin de sânge peste tot”, a declarat românca. Femeia a fost dusă de urgență la Spitalul Maggiore, pe 6 februarie. A fost externată a doua zi.

  Polițiștii cred că tânăra a fost victima unei răzbunări, dar nu este exclusă nici varianta unui atac ce avea ca scop tâlhăria. Alexandra le-a spus carabinierilor că îi lipsesc 200 de euro din portofel.

  Sursa: click.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.