marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alexander Tyulakon, directorul general adjunct Gazprom, s-a sinucis

  de Special Arad | 27 februarie 2022, 9:47 AM | Internaţional

  0

  Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, Alexander Tyulakov, a fost găsit mort în garajul casei sale în apropiere de Sankt Petersburg. Corpul directorului general adjunct al Gazprom a fost găsit în cartierul Vyborgsky.

  Conform sursei citate, Alexander Tyulakov, directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al Gazprom, în vârstă de 61 de ani, s-ar fi sinucis în dimineața zilei de 25 februarie, notează 47news.ru.

  Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de soţia sa în garajul casei. Potrivit unei surse din KP-Petersburg, familia susține că de la un timp Alexander Tyulakov avea un comportament schimbat şi se gândea des la pensionare. Autorităţile spun că bărbatul avea un bilet în buzunarul din spate al pantalonilor, bilet pe care soția sa nu a vrut să-l citească, a declarat o sursă pentru KP-Petersburg.

  Poliţia a deschis o anchetă. Gazprom nu a putut comenta incidentul. Cu o lună mai devreme, Leonid Shulman, în vârstă de 60 de ani, șeful serviciului de transport al Gazprom Invest, a fost găsit mort în același sat, tot cu un bilet.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.