Alex Sălăjan, de la Lunca Teuz Cermei direct în Qatar! Va câștiga 3.000 de dolari pe lună

  de Lucian Dănilă | 11 ianuarie 2017, 4:55 PM | Sport

  0

  Fotbalistul echipei Lunca Teuz Cermei, care în vară a obținut promovarea în Liga a 3-a a fotbalului românesc, lasă gruparea arădeană pentru a pleca tocmai în Qatar. Nu, nu este un transfer. Alexandru Sălăjan a obținut un contract la compania aviatică Qatar Airways, unde va fi însoțitor de bord și va avea un salariu de peste 3.000 de dolari pe lună, scrie sportarad.ro!

  A jucat fotbal la UTA, la Gloria Arad, la FC Olt și la Șoimii Pâncota, iar din iarna trecută joacă la Cermei. Acum a lăsat fotbalul pentru a lucra pentru una dintre cele mai cunoscute companii aviatice din lume, principalul sponsor al celebrei echipe FC Barcelona.

  În vârstă de 25 de ani, „Sălă” vrea să vadă lumea și să câștige bani. Alexandru Sălăjan este cel de-al cincilea jucător care se desparte de Gloria Lunca Teuz Cermei după Norbert Varga, Andrei Purece, Calvin Ali Tolmbaye și, probabil, Adi Popa.

  Cermeiul ocupă locul 9 (din 14 formații) în seria a IV-a a Ligii a 3-a.

  CITEȘTE CE SPUNE JUCĂTORUL AICI, pe sportarad.ro.

  salajan

  FOTO: Facebook.com

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.