marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alex face o tradiție din a bucura copiii! A fost ziua lor, ziua în care cu toții au câștigat (Foto)

  de Lucian Dănilă | 8 iunie 2018, 12:29 PM | Sport

  0

  Alex Băltean este cunoscut arădenilor atât ca jucător de polo la clubul AMEFA, care evoluează în Superligă, cât și ca profesor de natație la baza GEMI Sport, acolo unde îi învață pe copii tainele înotului. Alex vrea să facă o tradiție ca în fiecare an să-i bucure pe copii cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

  Cei care au învățat să înoate la cursurile ținute la GEMI Sport, sau chiar practică performanța acolo, au avut parte de câteva ore minunate. Alex Băltean a fost ajutat și de Sorin Arcereanu, antrenor care se ocupă și el de pregătirea copiilor la GEMI Sport. Competiția se numește Ziua Copilului Înotător.

  „A fost ideea noastră să organizăm un concurs la care efectiv să câștige toți copii. A fost de ziua lor, de Ziua Copilului. S-au bucurat de competiție, de soare, de apă, de condițiile de aici, s-au bucurat cei care au câștigat, dar s-au bucurat și cei care doar au participat. Cu toții au primit câteva pachețele, iar cei care au câștigat la categoriile lor de vârstă au avut satidfacția de a urca pe podium. Concursurile au fost atât la plută, cât și la craul, spate și bras. Dorim să facem o tradiție din aceste concursuri și an de an de Ziua Copilului noi să organizăm această competiție” (Alex Băltean, antrenor natație GEMI Sport)

  Concurs inot Gemi mai 2018 0417

  La fel ca și anul trecut, concursul a fost moderat de Bianca Morariu, iar ștrandul de la GEMI a fost plin atât de copii cât și de părinții, prietenii sau rudele acestora.

  Fotografiile au fost realizate de Ioan Virag.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.