sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alex Beldea, fan înfocat al echipei UTA, a murit la doar 28 de ani!

  de Lucian Dănilă | 26 ianuarie 2024, 8:10 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Alex Beldea, un tânăr fan înfocat al echipei UTA pe care vreme de câțiva ani a însoțit-o în toate deplasările, a murit la doar 28 de ani și a lăsat un gol imens în peluza arenei Francisc Neuman.

  Unii dintre camarazii săi din galerie și-au pus la poza de profil de pe Facebook chipul lui Alex Beldea.

  „… un ultim omagiu pentru un utist care cândva era prezent în orice deplasare…

  Ne luăm astăzi adio de la un camarad pentru care nu au contat niciodată kilometrii sau problemele când venea vorba de UTA. A fost un exemplu de pasiune și dăruire care, din păcate, ne-a părăsit mult prea devreme pentru a lua loc în peluza din ceruri alături de prietenii săi vechi.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  BELDEA ALEXANDRU

  1995-2024”, scrie pe contul de facebook Ultras Arad II.

  Se pare că tânărul fan al Bătrânei Doamne a suferit un infarct în timp ce era la volan, în Ungaria, el fiind și un pasionat de mașini.

  Alex Beldea se alătură unei liste din care mai fac parte Marius Pintea, Bogdan Moisi, Bogdan Mihoc sau Paul Flavius Popa, cu toții fani înfocați ai echipei UTA, toți dintre ei plecând de tineri dintre noi.

  Să îi fie țărâna ușoară!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.