miercuri, 21 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Alex a fost condus pe ultimul drum! Zeci de baloane albe au fost lansate spre cer…

  de Andrada Bobiș | 21 februarie 2022, 7:36 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Durere fără margini astăzi, 21 februarie, la orele prânzului, când Alex Galea din Arad, care a părăsit această lume la doar 5 ani, a fost condus pe ultimul său drum.

  O zi cumplită pentru toți cei care l-au cunoscut și nu numai. Cerul parcă era și el trist și întunecat, de o durere ce ziceai că și natura o simțea.

  Pe ultimul drum l-au condus o mulțime de oameni care au venit să le fie alături celor doi părinți și frățiorul lui Alex, împietriți de durerea suferită.

  Prezenți și noi în acele clipe cumplite am simțit cum parcă Alex ne veghea, iar la un moment dat s-a așternut o liniște în sala cuprinsă de un fior rece, iar toți cei prezenți eram înecați în suferință…o suferință greu de scris în cuvinte.

  Condus pe ultimul drum la cimitir, natura parcă a „oftat” și ea și deodată un vânt puternic s-a abătut asupra mulțimii prezente lângă sicriul în care era așezat trupul neînsuflețit al micuțului Alex.

  La finalul slujbei din cimitir zeci de baloane de culoare albă au fost lansate spre cer…iar Alex parcă le chema spre el.

   

  Dormi în pace suflețel mic !

  Colectivul redacției noastre transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate !

  Dumnezeu să le dea multă putere !

  20220221 165007

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.