duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă venită din partea Poliției Locale Arad!

  de Special Arad | 27 februarie 2017, 3:51 PM | Știri Arad

  1

  Poliția Locală Arad lansează un apel către toți locuitorii municipiului: Feriți-vă de escroci !
  De câteva zile, un grup de bărbați de etnie rromă îi terorizează pe locuitorii unui cartier din inima orașului. Îmbrăcați în salopete de culoare galbenă și invocând pretextul că ar fi angajați ai Companiei de Apă, bărbații profită de buna credință a celor cărora le bat la poartă.

  Sunt vizați în special bătrânii, considerați de escroci drept victime sigure. Primele descinderi ale așa-zișilor angajați ai Companiei de Apă au fost reclamate în Cartierul Funcționarilor. Persoanelor păgubite li s-a spus că vor semna un contract cu Compania de Apă, însă nu mică le-a fost mirarea când au constatat că tocmai acceptaseră să le plătească escrocilor lucrări de înlocuire a burlanelor de scurgere a apei de pe acoperiș iar sumele invocate sunt fabuloase ….


  REFUZAȚI SĂ DESCHIDEȚI UȘA LOCUINȚEI SAU, DACĂ DEJA AȚI FĂCUT-O, NU ÎNCERCAȚI SĂ ACȚIONAȚI PE CONT PROPRIU ATUNCI CÂND AVEȚI DE-A FACE CU ASTFEL DE PERSOANE !
  NU EZITAȚI SĂ APELAȚI NUMĂRUL UNIC DE URGENȚĂ: 112, SAU NUMĂRUL DE DISPECERAT AL POLIȚIEI LOCALE ARAD: 0257-939

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Gabori din zona Pirneava calauziti de 3 procurori si 5 avocati ,anul trecut aveau de partea lor si 2 judecatori unul in Arad altul in Timis .Nu poti sa faci nimic fara protectia justitiei .Str. Preparandiei ,Dorobantilor,Sferlov sint fieful gaborilor ocrotiti de politie si justitie.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.