Alertă la Paris, la Notre Dame. Un bărbat a atacat un poliţist, apoi a fost împuşcat

  de - | 6 June 2017, 7:07 PM | Internaţional

  0

  Alertă la Paris, după ce un bărbat a încercat să lovească un poliţist cu un ciocan chiar în faţa Catedralei Notre Dame. Unul dintre colegii săi a ripostat folosindu-şi arma de de serviciu, iar agresorul a fost împuşcat şi a fost transportat la spital, informează Le Figaro.

  Potrivit informaţiilor citate de Le Figaro, autorul atacului ar fi de origine algeriană şi ar fi locuit în Val d’Oise. Agresorul a fost rănit în zona toracelui, iar starea sa de sănătate este destul de gravă, anunţă presa franceză. Până în acest moment motivele care l-au determinat să îl atace pe poliţist rămân necunoscute. Turiştii care se aflau în Catedrala Notre Dame au fost baricadaţi înăuntru, iar unul dintre aceştia a postat şi o fotografie pe Facebook, anunţând că totul este în regulă.

  Situaţia este sub control, un poliţist a fost rănit, iar atacatorul a fost împuşcat şi a fost deja transportat la un spital”, a transmis departamentul de poliţie din Paris, printr-un mesaj pe Twitter. Persoanele blocate în Catedrala Notre Dame urmează să fie lăsate să iasă din clădire, pe rând, după verificări efectuate de autorităţi.

  sursa: gandul.info

  foto: arhiva

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.