marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Alertă la Șiria! Sute de euro falși, schimbați în doar câteva minute. Infractorul este căutat de poliție

  de Lucian Dănilă | 27 septembrie 2023, 12:23 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Este alertă la Șiria, localitate în care un bărbat a „împrăștiat” aseară, într-un interval de câteva minute, în jurul orei 17, sute de euro falși în două localuri de pe aceiași stradă. Infractorul este căutat de poliție, fiind alertate toate posturile de poliție din județ.

  A profitat de bunăvoința și neatenția unor oameni sub pretextul că „nu am lei” și a schimbat într-un interval de câteva minute aproximativ 900 de euro falși în două localuri aflate pe aceiași stradă în localitatea Șiria. A fost alertată poliția și în urma imaginilor înregistrate, infractorul a fost identificat.

  euro 3

  A ajuns la Șiria cu o mașină – cel mai probabil – închiriată, aceasta fiind înmatriculată pe o firmă din Arad. A intrat într-un local și sub pretextul că nu are lei, „poți să îmi schimbi și mie niște euro?”, a plasat 600 de euro falși. A plecat câteva sute de metri și a oprit într-un alt local în care a mai plasat alți 300 de euro falși.

  Au fost informate și posturile de poliție din proximitate, Pâncota, Târnova, Ghioroc, iar apoi alerta s-a dat în tot județul.

  Cazul a fost preluat de Brigada de Combatere a Crimei Organizate din Arad.

  Citește și:

  Operațiune de amploare a DIICOT! Arădeni și nu numai, victime ale unui grup infracțional care plasa bani falși pe piață

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.