Alertă la Podgoria! Un bărbat s-a aruncat în lac. Trupul acestuia a fost scos din apă

  de Special Arad | 20 august 2019, 11:03 AM | Știri Arad

  1

  Din primele informații pe care le deținem, se pare că un bărbat, om al străzii din ceea ce ne spun martorii, s-a aruncat în lac și nu a mai ieșit la suprafață, în jurul orei 11. Acesta a consumat băuturi alcoolice, s-a descălțat și s-a aruncat în apă.

  Trupul acestuia a fost recuperat de scafandrii care s-au prezentat de urgență la fața locului, care i-au aplicat îndată manevrele de resuscitare.

  Din ceea ce știm, acesta ar fi cel de-al 23-lea caz în care cineva s-a aruncat în lac. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.