duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Alertă în centrul Hălmagiului! Un tir părăsit, plin cu țigări, a fost descoperit abandonat în centrul localității

  de Alin Olteanu | 8 august 2021, 1:55 PM | Știri Arad

  1

  Alarmă la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Arad, declanșată în urmă cu aproximativ două ore. Polițiștii din localitatea Hălmagiu au „luat la ochi” un tir, parcat, fără șofer, practic abandonat în centrul comunei, iar la deschiderea acestuia s-a constatat că este burdușit cu baxuri de țigări. La această oră, ofițeri din cadrul IPJ Arad s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări.

  Citește și: Judecătorii s-au întors! Alte opt persoane au fost arestate preventiv în dosarul „Mladin, Mambo, Copil & Co”!

  Descoperirea este cu atât mai importantă cu cât în ultimele săptămâni autoritățile au produs un adevărat cutremur în rândul traficanților de țigări din vestul României, nu mai puțin de zece persoane fiind în arest preventiv.

  Revenim cu amănunte. 

  Citește și: Ample descinderi la traficanții de țigări din zona Hălmagiu! Zeci de polițiști și mascați au purecat zona pentru a găsi „proprietarii” tirului cu țigări

   

  Foto: Arhivă – Imaginea nu este de la fata locului, având doar rol ilustrativ

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.