Alertă de inundații în țară. 3000 de pompieri sunt gata să intervină

  de - | 4 mai 2016, 8:13 AM | Naţional

  0

  Vremea rea a declanşat alerta de inundaţii. Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că peste 3 mii de pompieri militari, cu aproximativ o mie de mijloace tehnice, sunt pregătiţi de intervenţie.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă are echipe în cele 29 de judeţe vizate de avertismentul meteorologilor. Monitorizarea fenomenelor meteo periculoase este realizată de Centrul Operaţional Naţional al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
  Sursa: realitatea.net

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.