vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Alergătorii „Experienţa Multisport” au obținut rezultate bune la concursul din munții Zărand

  de Special Arad | 19 septembrie 2014, 11:28 AM | Şiria | Sport | Știri Arad

  0

  În 14 septembrie a avut loc la Şiria un concurs de alergare montană organizat sub egida West Bike Tour. Concursul, dedicat atât amatorilor, cât şi profesioniştilor a fost împărţit pe 2 categorii de traseu: 10 km şi 21 km.

  Alergătorii Experienţa Multisport au participat într-un număr mare, la ambele categorii.

  Rezultatele bune nu au întârziat să apară. Astfel, la cursa de 10 km două sportive din cadrul „Experienţa Multisport” au urcat pe podium la feminin: locul I Adriana Klein (0:59:29) şi locul al III-lea Manuela Dincea (1:12:12). Tot la cursa de 10 km, de data aceasta la clasamentul general, Ioan Suciu a obţinut locul I (0:54:07). În tot acest timp la cursa de 21 km podiumul la feminin a fost ocupat în întregime de membrii Experienţa Multisport: locul I Olga Ghinga (2:05:17), locul al II-lea Ioana Moisa (2:31:54) şi locul al III-lea Ioana Reghiş (2:39:47).

  „Deşi am pornit fără prea mare chef, dat fiind faptul că în Arad ploua cu găleata, am avut parte de o surpriză plăcută la Şiria întrucât vremea era numai bună de alergat. A fost o competiţie frumoasă, cu un un traseu plăcut, în cea mai mare parte prin pădure. Am reîntalnit mulţi pasionaţi ai alergării din Arad şi Timişoara. A fost o atmosferă de bună dispoziţie şi o organizare excelentă” – a declarat Iulia Ghinga (locul I feminin la cursa de 21 km)

  „Chiar dacă am făcut un tur al României pe bicicletă şi am trecut de 3 ori Carpaţii în cadrul acestui demers, nu am participat niciodată la un concurs de alergare montană. Obţinerea locului I la cursa de 10 km mi-a dat încredere, astfel că pe viitor vreau să particip şi alte competiţii de acest profil” – Ioan Suciu (locul I general la cursa de 10 km)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.