luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ale & Fly, concert unplugged în Mantua Lounge | Video

  de Raluca Medeleanu | 30 martie 2018, 12:13 PM | Cultură | Muzică

  0

  Cu ocazia unei degustări de vinuri marca Domeniile Urlați în Mantua Lounge Club, joi seară  a avut loc și un concert acustic susținut de Ale & Fly.

  Acordurile lui Fly la chitară s-au împletit foarte frumos cu vocea fină, rafinată a lui Ale, astfel că publicul s-a putut bucura de reinterpretări foarte reușite a unor piese celebre din repertoriul internațional, dintre care amintim Sixpence None The Richer – Kiss Me, Hooverphonic – Mad about you,  Sinead O’Connor – Nothing compares, Queen – Love of my life, Moloko – Sing it back, The Doors – Spanish Caravan, Extreme – More than words, The Beatles – Norwegian Wood și chiar un mash-up Afroman – Because I got high și Bobby McFerrin – Don’t Worry, Be Happy.

  După concertul acustic, melodiilor le-au fost adăugate beat-uri și alte elemente de clubbing de către Dj N’Alin, astfel că noaptea a continuat cu un party ce s-a lăsat cu dans până în zori.

  Fly ne-a mărturisit că are intenția să facă un obicei cu astfel de concerte în Mantua Lounge, în fiecare joi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.