Corso s-au „scos din priză” în Irish Pub

  de Raluca Medeleanu | 30 January 2015, 12:52 PM | Muzică | Video

  2

  Înr-un documentar despre concertul lor unplugged din 1995, unul dintre membrii formației Kiss explica cum o piesă cu adevărat valoroasă trebuie neapărat să sune excelent și dacă îi scoți toate efectele și o cânți doar pe chitară rece. O piesă scrisă cu măiestrie trebuie să încânte, în primul rând, prin calitatea compoziției, iar broderiile adăugate să fie doar accesorii de înfrumusețare suplimentară.

  Ieri seară, în Irish Pub, Corso au demonstrat exact asta. Poți să le scoți cablurile din instrumente, dar nu poți să le scoți muzica din vene… Iar hiturile din repertoriul rockului internațional alese de ei, de la Linkin Park până la Bad Company, au trecut testul tocmai din acest motiv, ele fiind capodopere muzicale cu sau fără distorsie…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.