miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Albert Stahl a semnat până în 2025 cu UTA!

  de Lucian Dănilă | 12 iulie 2023, 7:03 PM | Sport

  0

  Stahl și-a rezolvat situația contractuală cu Rapid București, club cu care se afla sub contract, și a devenit jucător liber. Dorit la Arad de Mircea Rednic, jucătorul crescut de UTA și originar din cartierul Grădiște și-a pus semnătura pe un contract pe doi ani cu clubul arădean, club la care a evoluat și în stagiunea precedentă.

  „Arădeanul Albert Stahl a fost transferat astăzi definitiv de la Rapid și a semnat un contract care se întinde pe o perioadă de un an cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

  Fotbalistul în vârstă de 24 de ani redevine jucătorul “Bătrânei Doamne” după ce în sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut de la Rapid București.

  După transferul la Astra Giurgiu, din urmă cu patru ani, Stahl a mai evoluat la nivelul primelor două ligi și pentru Rapid București.

  În total a adunat 84 de jocuri în tricoul UTA-ei în toate competițiile, iar în sezonul precedent a reușit trei pase decisive”, se arată pe site-ul oficial al grupării arădene, uta-arad.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.